Financiering / leasing

Financiering van uw personenauto of uw bedrijfswagen is een aantrekkelijke manier om een nieuw product aan te schaffen zonder dat u daarbij in één keer een groot geldbedrag moet betalen. In termijnen betaalt u dan uw aangeschafte vervoersmiddel terug, tegen aantrekkelijke tarieven. Zo weet u exact wat u iedere maand aan financiering betaald voor uw (bedrijfs)auto.

Wij zijn een gecertificeerd Lease Service Centre, dus voor een groot deel van de leasemaatschappijen mogen wij onderhoud c.q. reparaties uitvoeren. Naar onze mening is financiering van uw auto maatwerk en daarom biedt Garage Top u de mogelijkheid van financiering voor de lange of korte termijn. Daarbij is operational lease, financial lease of private lease mogelijk, voor zowel bedrijfswagens als personenwagens.

Operational lease: Bij operational lease blijft de leasemaatschappij de rechtmatige eigenaar van de wagen. In dit geval is de berijder van de auto geen eigenaar van de auto: men heeft alleen het gebruiksrecht. Wanneer de overeenkomst is afgelopen, moet de auto teruggekeerd worden naar de leasemaatschappij.

Financial lease: Bij financial lease bent u de economische eigenaar van de bedrijfswagen. Dit biedt u vele kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een financial lease constructie zitten. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen.

Private lease: Door middel van private lease kunt u eenvoudig een nieuwe auto rijden, zonder ineens het totale aanschafbedrag te betalen. Zie het als een soort lease auto, maar dan zonder bijtelling. Je zou het ook een auto op basis van een abonnement kunnen noemen. U betaalt elke maand een vast bedrag en alle kosten (excl. brandstof) van de auto zijn hierbij inbegrepen. Zo kunt u met een gerust gevoel een nieuwe auto rijden.

 

Onze financieringen worden geleverd via de financieringsmaatschappij BD lease, de grootste intermediair van Nederland. Zo kunnen wij scherpe tarieven voor onze klanten garanderen. En zo is voor iedere klant een financiering op maat mogelijk. Gecombineerd met onze deskundigheid op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel van (bedrijfs)auto’s kunnen wij u altijd een zeer goed aanbod voor financiering of leasing doen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!