Pechhulp

Heeft u pech met uw auto in Barneveld, Kootwijkerbroek, Ede of andere plaatsen in Gelderland? Garage Top staat 24/7 paraat om u weer op weg te helpen wanneer u strandt met pech met uw auto, bedrijfswagen of brommobiel. Wanneer u contact opneemt met ons zijn wij zo snel mogelijk ter plaatse om u weer mobiel te krijgen. Wanneer dit niet ter plekke lukt transporteren wij uw auto naar onze garage om daar het voertuig te repareren. U kunt dan gebruik maken van een gratis leenauto!

 

Garage Top biedt ook BOVAG Pechhulp aan. Wat houdt de BOVAG Pechhulp in?

  • Pechhulp voor binnen- en buitenland
  • Vervangend vervoer
  • Hotelaccommodatie
  • Vervangende chauffeur
  • Vervoer naar uw eindbestemming/naar huisadres
  • Ophalen van het gerepareerde voertuig
  • Repatriëring van ongerepareerd voertuig

 

BOVAG Pechhulp staat garant voor:
Pechhulp voor binnen- en buitenland

Met de BOVAG Pechhulp kunt u altijd rekenen op hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt ter plekke een reparatie uitgevoerd. Lukt dat niet, dan wordt uw auto naar een autobedrijf gebracht. Indien de auto niet dezelfde dag gerepareerd kan worden, dan heeft u in overleg met de alarmcentrale van de BOVAG Pechhulp de keuze uit o.a.:

 

a) Vervangend vervoer (binnen- en buitenland)
U heeft recht op vervangend vervoer voor de duur van de reparatie met een maximum van 2 werkdagen in Nederland en maximum 4 dagen in het buitenland. De kosten van vervoer (openbaar vervoer/taxi) naar het autoverhuurbedrijf worden ook vergoed

 

b) Hotelaccommodatie (binnen- en buitenland)
Wilt u wachten op de reparatie? Met de BOVAG Pechhulp krijgen u en uw inzittende een hotelovernachting op basis van logies en ontbijt vergoed. Dit heeft wel een maximum van 1 nacht in Nederland en 2 nachten in het buitenland. De maximale vergoeding bedraagt € 80,- (inclusief BTW) per persoon per nacht. Ook de kosten van openbaar vervoer /taxi van en naar het dichtstbijzijnde hotel worden vergoed.

 

c) Vervangende chauffeur (binnen- en buitenland)
Het kan voorkomen dat u door ziekte of een ongeval niet meer in staat bent om te rijden en er niemand anders is die uw auto kan besturen. In dat geval kan de alarmcentrale van de BOVAG Pechhulp een vervangende chauffeur voor u inzetten.

 

d) Vervoer naar uw eindbestemming/naar huisadres (alleen in het buitenland)
Wilt of kunt u in het buitenland niet op de reparatie wachten? Ook dat is geen probleem. De BOVAG Pechhulp dekt de kosten van het vervoer naar huis voor u en uw inzittenden. Deze reis mag per trein (2e klasse) worden gemaakt. Ook worden de kosten van openbaar vervoer/taxi van en naar het dichtstbijzijnde station vergoed. Duurt de treinreis langer dan 8 uur dan mag u ook kiezen voor een economy class vliegticket. Kiest u ervoor om toch uw reis te vervolgen, dan mogen de kosten hiervan niet hoger zijn dan de kosten van een reis naar huis.

 

Ophalen van het gerepareerde voertuig (binnen- en buitenland)
Als u uw gerepareerde auto moet ophalen bij een autobedrijf, heeft ẻẻn persoon recht op een treinticket (2e klasse) en de kosten voor openbaarvervoer/taxi naar de desbetreffende plaats. Ook hier geldt dat als de treinreis langer duurt dan acht uur, u ook mag kiezen voor een economy class vliegticket.

 

Repatriëring van een ongerepareerd voertuig (alleen geldig in het buitenland)
Als uw auto niet binnen 2 werkdagen gerepareerd kan worden, regelt en betaalt de alarmcentrale van de BOVAG Pechhulpgarantie de repatriëring naar uw BOVAG autobedrijf. Opsturen onderdelen (alleen geldig in het buitenland)

 

Mochten de noodzakelijke onderdelen niet op voorraad of verkrijgbaar zijn in het buitenland, zal de alarmcentrale van de BOVAG Pechhulp zorgen voor toezending van de onderdelen, de douaneformaliteiten en de betaling van de transportkosten. Voor een volledige beschrijving van de inhoud van de BOVAG Pechhulp verwijzen wij u naar de voorwaarden. Deze kunt u downloaden op www.bovag.nl.