Verhuur

Auto huren in Barneveld? Snel en flexibel bij Garage Top! Autoverhuur in Barneveld? Bekijk ons aanbod!

Op zoek naar een extra auto voor vakantie, bedrijfsuitje of een verhuizing? Bij ons kunt u diverse soorten auto’s en bedrijfswagens huren! Hierbij staan flexibiliteit, zekerheid en goede service centraal. Uiteraard gecombineerd met scherpe prijzen. Of dit nu is voor een dag, een week of enkele maanden, bij ons kunt u de auto huren die u wenst. 

Dankzij ons grote wagenpark is verhuur van allerhande personen- of bedrijfswagens geen probleem. Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden en onze scherpe prijzen. Wij verhuren onder andere:

9-persoonsbus: een 9-persoonsbus huren is dé uitkomst wanneer u een dagje naar het strand wilt, de kinderen wilt wegbrengen naar kamp of voetbal of met vrienden een vrijgezellenfeest wilt vieren. U kunt met alle comfort een bus voor 9 personen huren terwijl enkel een rijbewijs B is vereist.

Achterin de auto vindt u voldoende ruimte voor extra spullen zoals sporttassen, jassen, strandstoelen of een barbecuestel. Wat u ook wenst, dankzij ons kunt u eenvoudig een 9-personenauto huren voor meerdere personen!

Meubelbak: wilt u verhuizen, uw nieuwe bankstel ophalen bij de IKEA of wilt u een extra bedrijfswagen voor de drukke feestdagen? Huur dan deze Volkswagen Crafter, voorzien van een meubelbak opbouw!

Hierdoor heeft u heel veel ruimte, en de laadruimte is eenvoudig toegankelijk via een elektrische laadklep. Naast de chauffeur is er voorin nog plek voor een bijrijder. Uiteraard is ook deze Volkswagen Crafter meubelbak voorzien van alle comfort.

Bedrijfswagens: als ondernemer kan het zijn dat u tijdelijk extra handen én een extra bedrijfswagen nodig heeft. Een bedrijfswagen huren doet u eenvoudig via ons. Wij hebben een grote voorraad bedrijfswagens van alle afmetingen en voorzien van alle benodigde comfort en uitrusting.

Door het huren van een bedrijfswagen schakelt u eenvoudig uw capaciteit op. En wanneer de extra bedrijfswagen niet langer nodig is kunt u de bedrijfsauto direct weer terugbrengen. Simpel, snel en flexibel. En uiteraard voor scherpe prijzen!

Auto of bedrijfswagen huren? Bekijk ons aanbod in BarneveldMercedes-Sprinter-meubelbak-huren

Personenauto’s: misschien heeft u in het dagelijkse leven niet veel ruimte nodig in uw auto. Maar soms is het wel makkelijk om een grote personenauto te hebben, bijvoorbeeld bij een dagje uit of wanneer u op vakantie gaat.

Huur eenvoudig een personenauto bij ons! Wij verhuren auto’s van alle merken en voor zowel 5 personen als 7 personen. Bel gerust op om te horen wat de mogelijkheden zijn van het huren van een auto.

Dus als u op zoek bent naar het huren van een bedrijfswagen of auto bij een modern en flexibel garagebedrijf in de omgeving van Barneveld, Ede of Kootwijkerbroek, bel ons gerust voor de mogelijkheden en prijzen!

9-personenbus-huren-barneveld-ede 9-personenbus-huren-barneveld-ede-kootwijkerbroek