Zakelijke lease

Naar onze mening is financiering van uw auto maatwerk en daarom biedt Garage Top u de mogelijkheid van financiering voor de lange of korte termijn. Daarbij is operational lease of financial lease mogelijk, voor zowel bedrijfswagens als personenwagens.

Operational lease
Bij operational lease blijft de leasemaatschappij de rechtmatige eigenaar van de wagen. In dit geval is de berijder van de auto geen eigenaar van de auto: men heeft alleen het gebruiksrecht. Wanneer de overeenkomst is afgelopen, moet de auto teruggekeerd worden naar de leasemaatschappij.

Financial lease
Bij financial lease bent u de economische eigenaar van de bedrijfswagen. Dit biedt u vele kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een financial lease constructie zitten. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen.

Wij zijn een gecertificeerd Lease Service Centre, dus voor een groot deel van de leasemaatschappijen mogen wij onderhoud c.q. reparaties uitvoeren.

Uw voordelen:

  • Geen hoge aanschafkosten
  • Vaste kosten per maand, vooraf bekend
  • Wij verzorgen het aanvraagtraject
  • Gecertificeerd als Lease Service Centre

Wij leveren financiering of lease via de financieringsmaatschappij BD Lease, de grootste intermediair van Nederland. Zo kunnen wij scherpe tarieven voor onze klanten garanderen. En zo is voor iedere klant een financiering of lease op maat mogelijk. Gecombineerd met onze deskundigheid op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel van (bedrijfs)auto’s kunnen wij u altijd een zeer goed aanbod voor financiering of leasing doen.

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Garage-Top-Kootwijkerbroek