Elektrische auto’s

De enige constante in deze wereld is dat zij steeds veranderd.. Ook op automotive gebied is dit het geval. Werd 10 jaar geleden nog zuinige dieselmotoren fiscaal gestimuleerd, vandaag de dag ziet men vooral toekomst in elektrische voertuigen (EV’s genoemd). Als Garage Top verwachten wij dat het aantal EV’s in de komende jaren sterk zal toenemen en dat de elektrische aandrijving dé traditionele verbrandingsmotor grotendeels zal vervangen.

Hybride- en EV-specialist

Om de rijder van een elektrische auto van dienst te kunnen zijn wij erkend Hybride- en EV-specialist. Hiermee hebben wij meest actuele kennis in huis om onderhoud, reparatie en storingsdiagnose te kunnen uitvoeren aan elektrische voertuigen. Ook beschikken wij over de meest recente apparatuur, waaronder apparatuur om ADAS rijsystemen te kalibreren. Hiermee behoren wij tot de modernste autobedrijven in de omgeving. Verder werken wij volgens de nieuwste ISO en NEN richtlijnen op het gebied van elektrische auto’s. Zodoende blijven fabrieksgaranties behouden en kunnen wij de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden ook voor leaseauto’s uitvoeren.

Elektrische auto kopen

Bent u op zoek naar een elektrische auto? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden om een elektrische auto fiscaal voordelig aan te schaffen? Wij helpen u graag! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd, zodat wij uw (nieuwe of gebruikte) elektrische auto eenvoudig voor u kunnen opzoeken. Hierbij profiteert u van onze deskundigheid en uitstekende service, terwijl u niet meer betaald dan wanneer u de elektrische auto zelf zou kopen. Maak daarom gerust gebruik van onze zoekopdracht service.