ADAS camera kalibratie

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor het kalibreren van uw ADAS camera? Bezoek dan onze moderne werkplaats! Wij hebben alle apparatuur in huis om de nieuwste ADAS camara systemen te kalibreren. Wij helpen u snel en voor scherpe tarieven. Dit geldt voor zowel particulier, zakelijk als andere autobedrijven.

Bekijk deze video over de werking van ADAS camera kalibratie.

Wat zijn ADAS systemen?

De afkorting ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems. Kort samengevat zijn dit rijhulpsystemen die een autobestuurder helpen in veilig rijden. Denk aan parkeersensoren, achteruitrijcamera’s en sensoren voor in de dode hoek. Ook systemen die actief meedenken in het rijden vallen hieronder, zoals verkeersbordherkenning, rijstrookassistentie en autonoom rijden. De laatst genoemde ADAS systemen werken vaak door middel van een camera achter de vooruit. Ook kan deze camera geplaatst zijn in de voorbumper van de auto.

ADAS camera kalibratie

Waarom een ADAS systeem kalibreren?

Als een voorruit of voorbumper vervangen wordt is het opnieuw kalibreren van ADAS systemen noodzakelijk. Dit komt omdat een ADAS systeem 100% goed afgesteld moet zijn wil de werking gegarandeerd goed kunnen werken. Wanneer een ADAS camera systeem niet goed is afgesteld, kan deze in een noodgeval niet correct werken, met alle gevolgen van dien. Een schadeverzekeraar zal van u een bewijs van kalibratie vragen, om zo uit te kunnen sluiten dat een ongeval niet veroorzaakt is door niet of onjuist afgestelde ADAS camera systemen.

ADAS camera kalibreren

In onze werkplaats beschikken wij over de nieuwste ADAS camera kalibratie apparatuur, waarmee wij de ADAS camera systemen van praktisch alle automodellen kunnen afstellen. Volgens fabrieksvoorschriften. Ook voor het kalibreren van bedrijfswagen ADAS camera systemen kunt u bij ons terecht! Nadat het ADAS camera systeem is gekalibreerd ontvangt u van ons een bewijs dat de camera is afgesteld.

Interesse in het kalibreren van uw ADAS camera systeem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag over mogelijkheden en tarieven. Dit geldt ook voor ADAS camera kalibreren omgeving Barneveld of omgeving Ede. Wij staan voor u klaar.

Autobedrijf-Garage-Top-Kootwijkerbroek