Autoschade

Garage Top beschikt over een eigen schadeafdeling. Mocht u schade willen herstellen aan uw auto of brommobiel dan kunnen wij u ook hierin van dienst zijn. Garage Top herstelt alle soorten schade, ongeacht het type auto of de grootte van de schade. 

Iedere schade is vervelend; het zorgt voor ongemak en brengt soms grote financiele gevolgen met zich mee. Dit begrijpen wij uiteraard. Zodoende zijn wij u op alle fronten van dienst.

U krijgt van ons een leenauto gedurende de tijd dat uw auto herstelt wordt. Verder werken wij snel, flexibel en helpen wij u – indien nodig – in het melden en verwerken van de schade bij uw autoverzekering.

Bovag + Univé Schadeherstelbedrijf

In al ons werken staat kwaliteit voorop. Dit wordt gewaarborgd door ons lidmaatschap van Bovag. Daarnaast is Garage Top erkend Univé Schadeherstelbedrijf. Dit houdt in dat verzekeringnemers van Univé autoschade hun auto bij ons kunnen herstellen tegen voordelige tarieven, waarbij zij ook een lagere eigen risico betalen voor de gemaakte schade. Zowel ons lidmaatschap van Bovag als Univé Schadeherstelbedrijf garanderen u de hoogste kwaliteit en volledige garantie.

Wij hebben een eigen spuitcabine waar gespoten wordt met watergedragen lak en die voldoet aan de nieuwste milieu eisen. Ook uw bedrijfswagen in uw bedrijfskleur spuiten bestaat tot de mogelijkheden. Bij ons kunt u ook terecht om uw auto te restylen d.w.z. dat u kleine b.v. parkeerdeukjes uit de auto kunt laten drukken, zonder dat er aan de auto gespoten moet worden en dus vele malen goedkoper.

Voor grote schades kunt u bij ons uw auto laten richten, zodat uw auto weer in perfecte conditie wordt herstelt. Ook voor autoruitschades bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg met de verzekeringsmaatschappijen kunnen wij de voorruit van uw auto vervangen waarbij u slechts de helft van uw eigen risico bedrag hoeft te betalen.

Schade aan brommobielen

Ook schade aan uw (Aixam) brommobiel kunnen wij herstellen. Omdat wij Axiam brommobiel dealer zijn hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd in het herstellen en repareren van schade aan alle merken brommobielen. Natuurlijk krijgt u van ons een leenbrommobiel gedurende de tijd dat uw brommobiel wordt herstelt. Ook helpen wij u – indien gewenst – bij het melden van de schade bij uw schadeverzekeraar.

Wij zijn hét schadeherstelbedrijf voor autoschades in Midden-Gelderland, met specifiek de plaatsen Amersfoort, Barneveld, Kootwijkerbroek, Ede, Voorthuizen en Apeldoorn.