Over ons

Hieronder stelt het team zich voor dat er elke dag weer voor zorgt dat de klanten tevreden komen en gaan.

Professioneel en oplossingsgericht, zoals te lezen in de persoonlijke verhalen van de teamleden.

Binnen het bedrijf word er geluisterd naar de inbreng van elke medewerker en staat samenwerken centraal.

Henk-Top

Henk Top

Eigenaar / Receptie

Even voorstellen… Ik ben Henk Top. Samen met mijn broer Martin ben ik sinds 1994 eigenaar van Garage Top. We zijn begonnen aan de Topperweg en sinds 2000 hier op deze plek. Ik werk bij de receptie, doe de administratie en geef advies bij in- en verkoop van auto’s. Ik ben pas echt tevreden als de klant ook tevreden is. Kom bij ons aan, dan weten we samen waar we over praten.

Martin-Top

Martin Top

Eigenaar | Aftersales manager

Ruim 25 jaar (1994) geleden ben ik samen met mijn broer Henk Garage Top begonnen. Na een opleiding aan de MTS-Autotechniek in Apeldoorn en een aantal jaren werkervaring bij een BMW dealer. Mijn hart ligt bij de techniek, daarom ben ik binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor de werkplaats en schadeafdeling. Het aansturen en meewerken in onze moderne werkplaats doe ik nog steeds met veel plezier. Ook het bezig zijn met de toekomst en moderne technieken (reparatiemethodes) is mijn specialisme. Mijn dag is geslaagd wanneer we de verwachtingen van onze klant hebben overtroffen. In mijn vrije tijd is het bezig zijn met mijn gezin, huis en tuin voor mij ontspanning.

Maurits-Top

Maurits Top

Eigenaar | Receptie

Ik ben Maurits Top, getrouwd met Geerke en ben vader van drie zoons. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de autobranche. Eerst heb ik twee jaar de opleiding tot autoschadehersteller gevolgd op het ROC Arnhem en vanaf 2009 ben ik werkzaam bij Garage Top. Samen met mijn vader houd ik mij bezig met de receptie en de in- en verkoop van auto’s.

Johnnie-Mulder

Johnnie

1e Autotechnicus | Technisch specialist

Ik ben Johnnie en kom uit Kootwijkerbroek. Op het Hoornbeeck College heb ik mijn opleiding tot Eerste Autotechnicus afgerond. Daarna ben ik de opleiding Diagnose Specialist gaan doen en ben ik APK-keurmeester geworden. Ik doe vaak de grotere klussen in het bedrijf en dat vind ik ook het leukst om te doen. Mijn hobby’s zijn voetballen en darten. Verder ga ik ook graag op vakantie naar de zon en de sneeuw.

Bart-Kleijer

Bart

1e autotechnicus / diagnose specialist

Ik woon in Barneveld, getrouwd, 2 zoontjes: Tim en Allard. Sinds 1 augustus 2016 werk ik bij Garage Top in Kootwijkerbroek. Daarvoor heb ik bij een VW/Audi Dealer gewerkt, hier heb ik het diploma voor Audi Diagnosespecialist behaald. Op het ROC A12 in Ede heb ik mijn diploma Technisch Specialist niveau 4 behaald, daarna aangevuld met APK-keurmeester, airco specialist en Hoogvolt Technicus (bevoegdheid om aan elektrische voertuigen te werken). Op een werkdag doe ik veel diagnosewerk maar ook reparatie/onderhoud doe ik met veel plezier. Ik heb een voldaan gevoel als de klant de werkplaats weer tevreden verlaat!

Bernd-Stufkens

Bernd

1e autotechnicus

Hoi, mijn naam is Bernd en ik werk hier sinds september 2018 met veel plezier. Vier dagen in de week ben ik in de werkplaats te vinden en één dagje studeer ik autotechniek niveau 4 aan het Hoornbeeck College in Hoevelaken. Ook ben ik APK-keurmeester. Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd: van zomerbanden verwisselen tot een compleet motorblok vervangen.

Jan-Willem-Snellen

Jan Willem

Schadehersteller

Ik ben Jan Willem uit (mijn geliefde) Lunteren. Getrouwd met Desi en vader van drie kinderen, waaronder mijn jongste zoon Daan die nu mijn collega is in de schade. Ik ben werkzaam in de schadeafdeling, waar mijn specialisme ligt in plaatwerk en voorbewerking. Ik heb dit vak in de praktijk geleerd en werk al 35 jaar met veel plezier. Tevreden klanten maken mijn dag goed. Oldtimerrestauratie vind ik schitterend om te doen en doe ik graag in mijn vrije tijd, evenals wielrennen.

Anita-Top

Anita Top

Administratief medewerker

Ik ben Anita Top, getrouwd met Henk. Samen met onze (aangetrouwde) kinderen verrichten we hand en spandiensten in het bedrijf, waar we naast wonen. Mijn werk is administratie-debiteuren. Ik heb graag contact met klanten. Als je mij aan de telefoon krijgt, bel ik voor de APK afspraken, pechhulppassen en indien nodig voor de te late betaalde nota’s. Ik vind het prettig als een ieder die hier binnenkomt, met een goed gevoel weer weg gaat en graag terug wil komen.

Henrianne-Top

Henrianne Top

Administratief medewerker

Ik ben Henrianne Top en de vrouw van Martin, daarnaast moeder van 3 dochters. Sinds de oprichting van Garage Top heb ik al een rol in het bedrijf. Sinds 2010 ben ik hier administratief medewerkster. Het leuke aan het werken binnen het bedrijf vind ik het ‘wij gevoel’. We doen het echt samen!

Benieuwd naar ons dienstenpakket? Bekijk dan onze bedrijfsfilm: