Aixam modellen

Aixam is bij uw brommobiel dealer leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Op deze pagina vindt u een overzicht van het complete assortiment van Aixam. Voor alle informatie over prijzen, uitrustingen en technische specificaties verwijzen wij u naar de website van Aixam of vertellen wij u graag in onze showroom. Daar kunt u direct de nieuwste modellen bewonderen en in een Aixam naar keuze proefrijden.

Aixam-brommobielen-Emotion-Range

EMOTION RANGE

Het EMOTION assortiment van Aixam, de nieuwste modellenlijn sinds 2020. Deze nieuwe lijn 45 km auto’s maakt het product eindelijk volwassen: met nauwkeurige en scherpe lijnen, innovatief design en een moderne uitstraling zorgt AIXAM voor een revolutie op de markt van brommobielen. Het rijcomfort wordt naar een hoger niveau getild met een stillere motor en luxe opties. Ook op het gebied van veiligheid heeft AIXAM vernieuwingen doorgevoerd. De brommobielen zijn allemaal voorzien van nieuwe verlichting, inclusief automatische inschakeling van de waarschuwingslichten bij hard remmen of een plotselinge snelheidsvermindering. Dit assortiment bestaat uit een drietal modellen, namelijk de City, Coupé en Crossline/Crossover. Ieder model kent diverse uitvoeringen, zodat u kunt kiezen uit een brede range aan brommobielen.

MODEL AIXAM CITY

MODEL AIXAM COUPÉ

MODEL AIXAM CROSSLINE / CROSSOVER

Meer weten over de verschillende modellen van Aixam? In onze showroom kunt u alle modellen bewonderen en uiteraard proefrijden in welk model u ook wilt. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de verschillende modellen en mogelijkheden. Neem contact op of kom gerust eens langs!