Aixam modellen

Als Aixam brommobiel dealer kunnen wij Aixam brommobielen leveren in verschillende uitvoeringen en kleuren. Op deze pagina vindt u een overzicht van het complete assortiment van Aixam. Voor alle informatie over prijzen, uitrustingen en technische specificaties verwijzen wij u naar de website van Aixam of vertellen wij u graag in onze showroom. Daar kunt u direct de nieuwste modellen bewonderen en in een Aixam naar keuze proefrijden.

Het assortiment van Aixam bestaat uit:
> AMBITION range: grootste aanbod brommobielen, met brandstofmotor
> eAixam range: compleet aanbod elektrische brommobielen
> Minauto: budgetvriendelijke brommobielen

Aixam brommobielen

AMBITION RANGE

Het AMBIOTION assortiment van Aixam, de nieuwste modellenlijn sinds 2023! Deze nieuwe lijn 45 km auto’s heeft een volledig vernieuwd voor- en achterontwerp, kent een nieuw chassis en is nog ergonomischer in gebruik.
> Nieuw ontwerp: een karaktervol frontontwerp, nieuwe grilles, unieke FULL LED verlichting, een gerestyled design aan de achterkant, een nieuwe carosseriekleur Mallard Blue.. de stijl van het AMBITION-gamma is elegant en dynamisch.
> Nieuw chassis: het AMBITION-gamma profiteert van een nieuw chassis met een centrale tunnel die 50% breder is, wat de veiligheid van het voertuig verhoogt. Daarnaast heeft het chassis een nieuwe rechte middenstijl, voor het eenvoudige sluiten van de deuren.
> Nog ergonomischer: nog makkelijker laden van de bagageruimte doordat de drempel 80 mm is verlaagd. Ook is de kofferopening 85 mm hoger en is de hoedenplank naar achteren uitneembaar. Daarnaast is de achterklep vanbuiten te openen, door een elektrische schakelaar op de achterklep.

Dit assortiment bestaat uit een viertal modellen, namelijk de City, Coupé, Crossline en Crossover. Ieder model kent diverse uitvoeringen, zodat u kunt kiezen uit een brede range aan brommobielen.


e-Aixam range

Ontdek het 100% elektrische assortiment van AIXAM, genaamd eAIXAM. Elektrisch: een vorm van mobiliteit met een nieuwe denkwijze. Elektrisch rijden heeft een aantal voordelen: meer comfort, stiller, fijngevoeliger, groter rijplezier en beter voor het milieu.
Het assortiment eAixam bestaat momenteel uit eCity, eCoupé, eCrossover.


Minauto

Met Minauto is vrijheid geen luxe, het assortiment Minauto omvat eenvoudige, toegankelijke 45 km auto’s met alle comfort en veiligheid die nodig is in het dagelijkse verkeer. Geniet van de eenvoud, het comfort en de prijs.
Het assortiment Minauto bestaat op dit moment uit het model Access.


Meer weten over de verschillende modellen van Aixam? In onze showroom kunt u alle modellen bewonderen en uiteraard proefrijden in welk model u ook wilt. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de verschillende modellen en mogelijkheden. Neem contact op of kom gerust eens langs!