Aixam modellen

Aixam is bij uw brommobiel dealer leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Op deze pagina vindt u een overzicht van het SENSATION assortiment van Aixam, de nieuwste modellenlijn sinds 2016. Het SENSATION assortiment is het nieuwe gezicht van Aixam met nauwkeurige en scherpe lijnen en geeft een nieuwe expressie en innovatie op het gebied van brommobielen. Dit assortiment bestaat uit een drietal modellen. Voor alle informatie over prijzen, uitrustingen en technische specificaties verwijzen wij u naar de website van Aixam of vertellen wij u graag in onze showroom. Daar kunt u direct de nieuwste modellen bewonderen en in een Aixam naar keuze proefrijden.

 

DESIGN COMPACT

Het eerste model in de serie is ontworpen om u probleemloos aan het verkeer deel te laten nemen. Deze lijn bestaat uit een viertal varianten, namelijk de City Pack, City CITY EVO, City Premium en de sportieve CIty GTO.

City-Pack  City-City-Evo City-Premium  City-GTO

 

 

DESIGN COUPÉ

Volume gecombineerd met sportieve en chique lijnen geeft de Coupé een elegante dynamiek. Het model Design Coupé is leverbaar in drie varianten: Coupé EVO, de Coupé Premium en de Coupé GTI.

Coupe-Evo  Coupe-Premium Coupe-GTI

 

 

DESIGN BREAK

Het model Break – met de grootste volume binnen de designs – is gemaakt om zich aan te passen aan al uw dagelijkse behoeften. Design Break bestaat uit de varianten Crossline EVO en Crossline Premium.

 

Crossline-EVO    Crossline-Premium

 

Meer weten over de verschillende modellen van Aixam? In onze showroom kunt u alle modellen bewonderen en uiteraard proefrijden in welk model u ook wilt. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de verschillende modellen en mogelijkheden. Neem contact op of kom gerust eens langs!