Bernd

Geplaatst & .

Portretfoto-Bernd

Hoi, mijn naam is Bernd Stufken en ik werk hier sinds september 2018 met veel plezier. Vier dagen in de week ben ik in de garage te vinden en één dagje studeer ik autotechniek niveau 3 en 4 aan het Hoornbeeck college in Hoevelaken. Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd: van zomerbanden verwisselen tot een compleet… Read more »

Anita Top – den Braber

Geplaatst & .

Portetfoto-Anita

Ik ben Anita Top, getrouwd met Henk. Samen met onze (aangetrouwde) kinderen verrichten we hand en spandiensten in het bedrijf, waar we naast wonen. Mijn werk is administratie-debiteuren. Ik heb graag contact met klanten. Als je mij aan de telefoon krijgt, bel ik voor de APK afspraken, pechhulppassen en zonodig voor de te late betaalde… Read more »

Henrianne Top – van ’t Foort

Geplaatst & .

Portetfoto-Henrianne

Ik ben Henrianne Top en de vrouw van Martin Top, daarnaast moeder van 3 dochters. Sinds de oprichting van Garage Top heb ik al een rol in het bedrijf. Sinds 2010 ben ik hier administratiefmedewerkster. Het leuke aan het werken binnen het bedrijf vind ik het ‘wij gevoel’. We doen het echt samen!

Jan Willem

Geplaatst & .

Portetfoto-Jan-Willem

Ik ben Jan Willem uit (mijn geliefde) Lunteren. Getrouwd met Desi en vader van drie kinderen, waaronder mijn jongste zoon Daan die nu mijn collega is in de schade. Ik ben werkzaam in de schadeafdeling, waar mijn specialisme ligt in plaatwerk en voorbewerking. Ik heb dit vak in de praktijk geleerd en werk al 35… Read more »

Herman

Geplaatst & .

Portretfoto-Herman

Ik ben Herman van Dam, 23 jaar en kom uit Wekerom. Ik ben Eerste Autotechnicus en APK-keurmeester. Ik doe hier allerlei soorten klussen van koppeling tot lampje vervangen en van distributieriemen tot banden wisselen. Mijn hobby’s zijn voetballen en met mijn vrienden een gezellige avond hebben.