Brommobieldealer

Garage Top is brommobieldealer van Aixam brommobielen. Aixam Brommobiel is al ruim 25 jaar Europees marktleider met een aandeel van 40 procent. Aixam is dan ook de stilste, veiligste, grootste, betrouwbaarste en goedkoopste brommobiel die er op dit moment te leveren is. Wij zijn erkend dealer voor een groot deel van Gelderland. Zo verzorgen wij de verkoop, onderhoud en schade van Aixam brommobielen in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Ede, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Veenendaal en overige plaatsen op de Veluwe.

Aixam kent diverse voordelen ten opzichte van andere brommobielmerken:

  • Stilte
    Aixam is nog altijd kampioen geluidsisolatie. Het motorblok, de motorruimte, de uitlaat, het stuurhuis, niets is nagelaten om een onvergelijkbaar geluidscomfort te realiseren.
  • Veiligheid
    Dankzij de hoogwaardige aluminium structuur doorstaat de nieuwe Aixam wederom alle botsproeven met flair. Al sinds 20 jaar hebben alle Aixam’s stabiliteitstesten en crashtesten met verve doorstaan- zowel frontaal, zijdelings als van achteren. Hoewel de meesten van deze testen niet verplicht zijn, heeft Aixam de reputatie hoge eisen te stellen aan al haar brommobielen, voor uw comfort en veiligheid.
  • Betrouwbaarheid
    Uw nieuwe Aixam profiteert van alle ontwikkelingen en ervaringen van de fabrikant, al ruim 25 jaar Europese marktleider van brommobielen. Ook kan Aixam aantonen dat ze haar technologische kennis heeft getest in grote wedstrijden.

Modellen

Aixam is bij uw brommobiel dealer leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Op onze modellenpagina vindt u een actueel overzicht van het assortiment van Aixam.

Uw Aixam samenstellen
Benieuwd welke mogelijkheden en opties er beschikbaar zijn? U kunt uw gewenste Aixam eenvoudig samenstellen in onze configurator. Daarna is het ook mogelijk om uw samengestelde Aixam te printen of te mailen naar u of naar ons, zodat wij op de hoogte zijn van uw wensen en voorkeuren.

Kijk ook eens op de website van Aixam.

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen een brommobiel, scootmobiel of een Canta gehandicapten-voertuig? Bekijk dan ons overzicht met verschillen!