Werkplaats

 In onze moderne professionele werkplaats werken wij met een team van zes mensen die beschikbaar zijn voor onderhoud, APK, storingsdiagnose, uitlijnen, verkoop, schadereparaties en taxaties (voor alle verzekeringsmaatschappijen).

Onderhoud en APK

Bij Garage Top kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken. Zowel particulier als zakelijk, ook voor onderhoud van leaseauto’s. Uiteraard wordt al het onderhoud volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerd. Ook mogen wij ons een erkend APK-keuringsstation noemen.

Meest moderne werkplaats in de omgeving

De ontwikkelingen in de automotive sector gaan snel. Als Garage Top vinden wij goed opgeleide technici, die kennis hebben van de nieuwste technieken, erg belangrijk. Om zo onze klanten uitstekend te kunnen helpen. Of het nu gaat om een spiksplinternieuwe auto of een oldtimer, wij hebben de kennis in huis!

Wij beschikken over de meest recente apparatuur van Bosch, voor diagnose en herstel. Verder zijn wij Hybride- en EV-specialist. Zo staan wij klaar voor de toekomst. Dit maakt Garage Top tot één van de meest moderne en complete autobedrijven in z’n omgeving.

ADAS camera kalibreren

In onze werkplaats beschikken wij over de nieuwste generatie ADAS apparatuur. Hiermee kunnen wij voor praktisch alle automodellen de ADAS rijsystemen kalibreren volgens fabrieksvoorschriften. Het kablibreren van ADAS rijsystemen dient te geschieden nadat diverse werkzaamheden (bijv. voorruitvervanging) zijn uitgevoerd. Onze autotechnici zijn deskundig opgeleid om het kalibreren van de ADAS camera’s snel en zorgvuldig uit te voeren. Lees meer over ADAS camera kalibratie.

Accessoires

Ook kunt u bij ons terecht om uw auto te voorzien van lichtmetalen velgen, navigatiesysteem, carkit, startblokkering of wat u wensen hierin ook mogen zijn.